Instrucțiuni activare Office Professional Plus 2021

Instrucțiuni activare Office Professional Plus 2021

Activare Online

1. Dezinstalați orice versiune de Office pe care o aveți instalată pe calculator. Puteți dezinstala prin intermediul Control Panel sau următorul tool de la Microsoft pentru o dezinstalare completă:

Sunt multe dispozitive care vin cu Office 365 ( acum și-a schimbat numele în Microsoft 365) preinstalat, de aceea pot aparea probleme.

2. Descărcați și instalați Office 2021 de pe website-ul oficial Microsoft folosind link-ul de mai jos. COPIAȚI link-ul în browser și apăsați Enter pentru a începe descărcarea:

http://officecdn.microsoft.com/pr/492350f6-3a01-4f97-b9c0-c7c6ddf67d60/media/en-us/ProPlus2021Retail.img

3. Deschide fișierul descărcat și instalează Office 2021 intrând pe Setup.

4. După instalare, deschideți orice program Office (de exemplu, Word).

5. Vi se va solicita să introduceți codul de licență. Introduceți codul de licență primit. Copiati Codul de Activare primit prin email de la noi si introduceti-l in caseta corespunzatoare.

În acest moment, Office-ul este activat cu succes.

Exista momente in care licenta nu se poate activa online deoarece poate exista un firewall / antivirus care blocheaza activarea online si atunci este necesara activarea prin telefon.

Daca din diverse motive, cheia nu se activeaza online, apasati butonul Inapoi (Back) si alegeti Activarea prin Telefon (I want to activate the software by telephone).

In Expertul de activare (Activation Wizard), selectati Activez software-ul prin telefon (I want to activate the software by telephone) , apoi Urmatorul (Next). Daca nu se intampla nimic atunci cand selectati Urmatorul (Next), utilizati tasta Enter de pe tastatura.

Sub Pasul 1 (Step 1) din Expertul de activare, selectati tara/regiunea dvs., apoi apelati numarul de telefon al Centrului de activare pentru produse care este listat sub tara/regiunea selectata.

Atunci cand vi se solicita in Centrul de activare pentru produse, furnizati ID instalare (Installation ID) care este afisat in Expertul de activare sub Pasul 2 (Step 2) .

Centrul de activare pentru produse va va oferi un ID de confirmare (Confirmation ID) pe care il introduceti in Expertul de activare sub Pasul 3 (Step 3).

Selectati Urmatorul (Next) si urmati solicitarile pentru a finaliza procesul de activare. Daca nu se intampla nimic atunci cand selectati Urmatorul (Next), utilizati tasta Enter de pe tastatura.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.